De socas nos pés

Dos Países Baixos para o mundo...

Waroom Nederlanders? Waroom?

Why dutch people, why?

This is only a game…you are beeing really awful, and ridiculous. I hope this is not the feeling of all the ducths. Till now I only can understand one thing: dutch sport journalists aren’t professional, and they don’t have fair play. Blame it on van Basten my dears….not on the portuguese!!!


In AD.nl

De Portugezen maken op het WK niet veel vrienden. Ze zuigen, irriteren, maken theater en proberen op die wijze de tegenstander uit de wedstrijd te halen. De Zuid-Europeanen zitten er totaal niet mee. Vanavond spelen ze voor het eerst sinds 1966 in de halve finale: in München tegen het Frankrijk van Zidane. Langs de lijn zal bondscoach Luiz Felipe Scolari zich weer gedragen als een acteur en zullen de spelers zijn voorbeeld volgen.

Frankrijk heeft de afscheidstournee van Zidane. Bij Italië vijlden de spelers het imago van frauderend voetballand bij. Duitsland heeft met enthousiasme en aanvalslust zelfs harten veroverd die met anti-Duits sentiment waren gevuld.

En Portugal, de vierde halvefinalist? Het lijkt er sterk op dat alleen Portugezen blij zijn dat de Portugezen hun hotelkamers nog een paar dagen hebben aangehouden.

Na de veldslag waarin Oranje werd uitgeschakeld, zei Mark van Bommel dat hij er geen moeite mee zou hebben om Figo of Cristiano Ronaldo te blesseren. ,,Dit is een WK.’’ Die opmerking kwam vlak na de wedstrijd vol gele en rode kaarten óók voort uit irritatie over het spel en de houding van de Portugezen.

----

Prognóstico do, talvez, melhor jornal Holandês:

In Vokskrant

Twee keer won Frankrijk in een halve finale van Portugal, maar dat is slechts een flardje statistiek. Een ander flardje is dat Felipe Scolari, bondscoach der Portugezen, nog nooit een WK-wedstrijd heeft verloren.

Prognose: Frankrijk – Portugal 1-0

Waar: München, World Cup Stadium

Wanneer: vandaag, 21.00 uur.

Vooral de wedstrijd tijdens het EK van 1984, toen met Platini en Chalana als aantrekkelijke spelverdelers, sprak tot de verbeelding. De Fransen wonnen met 3-2 en behaalden de Europese titel. Ook tijdens de halve eindstrijd van Euro 2000 was Frankrijk te sterk in een duel met een tumultueuze afloop, waaraan ook de huidige international Nuno Gomes een schorsing overhield.

Frankrijk speelde in de kwartfinale tegen Brazilië zijn beste duel van het toernooi, aan de hand van de ontketende Zidane, en geldt als favoriet. De ploeg heeft een stevige defensie, een middenveld met Zidane en snelle, vaardige aanvallers als Henry en de opvallende dribbelaar Ribéry.

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

segunda-feira, 05 março, 2007

best regards, nice info Ambien hallucinations life insurance policies applications Parklane academy baseball gay nightlife san francisco Find credit report http://www.discount-car-rental-8.info/best-way-lose-stomach-fat.html Manhatton flat screen    

Posted by Anonymous Anónimo

» Enviar um comentário

Powered by Blogger